Hoe ik werk?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in marketing of communicatie? Misschien wil je overstappen naar een andere branche. Wil je meer of juist minder verantwoordelijkheden. Of wil je meer balans tussen werk en privé. Ik ben benieuwd naar jouw redenen om je te oriënteren op een nieuwe baan. Wat kan je en vooral wat wil je, nu en in de toekomst. Misschien weet je dit nog niet precies. Ook dan wil ik je graag leren kennen. Wie weet komen we er samen achter.

Jouw wensen en ambities staan centraal in de zoektocht naar een functie en werkgever. Ik  doe er alles aan om voor jou de juiste nieuwe uitdaging te vinden. Zie je een vacature op de site die je aanspreekt, dan kan je hier direct op reageren. Indien er een mogelijke match is neem ik contact met je op om een persoonlijk gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we je werkervaring, maar ook jouw wensen en ambities. Verder krijg je extra informatie over de functie en het bedrijf en probeer ik al je vragen te beantwoorden. Als we allebei positief zijn, stellen we je voor bij de opdrachtgever. 

Is er niet direct een match met een vacature maar wil je wel eens praten om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen, dat kan ook. Tijdens een persoonlijk oriënterend gesprek bespreken we jouw mogelijkheden, wensen en ambities.

 

Jouw privacy
Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij jouw persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met jouw gegevens omgaan hebben wij een privacyverklaring opgesteld. Deze verklaring is in overeenstemming met de EU General Data Protection Regulation (GDPR) /  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht is gegaan.
Lees hier de volledige privacyverklaring.